Gülova Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, öğrencilerin ilgi ve yetenekleri yönünde hayata ve üst öğrenime hazırlamak.

Misyon: Atatürk´ün gösterdiği yolda, çağdaş gelişmelerin ışığında,öğrencinin Milli Kültür değerlerini tanımasını, takdir etmesini, benimsemesini sağlayarak toplum içinde başkaları ile iyi ilişkiler kuran, bilimin ışığında analitik düşünme becerisine sahip bireyler yetiştirmek.

Başarılar: .

Saatler: 08:30-14:35 İLKOKUL GİRİŞ-ÇIKIŞ SAATİ 08:30-15:30 ORTAOKUL GİRİŞ-ÇIKIŞ SAATİ
Isınma: KALORİFER- ISINMA PROBLEMİ OLMAMAKTADIR
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: YOK
Taban-Tavan Puan Bilgileri: .
Okulun Sınav Başarı Durumu: .
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: .
Sportif Etkinlikler: .
Bilimsel Etkinlikler: .
Proje Çalışmaları: .
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: .
Kontenjan Bilgileri: .
Diğer Hususlar: .

WEB - https://gulovaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Gülova Mahallesi /Comba Caddesi 1610. Sokak no2 ADRES KODU 3804722225

Yerleşim Yeri - GÜLOVA MAHALLESİ

Adres - Gülova Mahallesi /Comba Caddesi 1610. Sokak no2 ADRES KODU 3804722225

Ulaşım ÖĞRETMENLER İL MERKEZİ VE ÇEVRE İLÇELERDEN KENDİ ARAÇLARI İLE GİDİŞ GELİŞ YAPMAKTADIR. OKULUMUZ HAVA ALANINA BİR KİLOMETRE, MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİNE DOKUZ KİLOMETRE MESAFEDEDİR. DOLAYISI İLE ULAŞIM VE BARINMA PROBLEMİ BULUNMAMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık HAVALİMANI YANININDA (istanbu´la 1 saat 30 dakika) İl Merkezi 20 Km Kırıkhan ilçesine 10 Km İlçe Merkezi 10 Km MUSATAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜNE 10 DAKİKADIR OKULUMUZ HAVALİMANININ YANINDADIR OKULUMUZ KUMLU NUN ANTAKYA MERKEZE EN YAKIN MAHALLESİNDEDİR. OKULUMUZ KIRIKHAN ANTAKYA YOLU ÜZERİNDEDİR